Mourinho: Ostajem u Madridu, ovaj klub i momčad imaju prostora za napredak!

Četvrtak, 26. travnja 2012. 09:02 Napisao/la  SC

U četiri utakmice do kraja prvenstva moramo osvojiti šest bodova. Ako osvojimo prvenstvo, sezona će biti uspješna, kaže Mourinho

Jose Mourinho potvrdio je nakon utakmice protiv Bayerna  ono što se očekivalo zadnjih tjedana, „Special One“ ostaje u Madridu:

- Nastavljam dalje. Ako bude empatije, ovaj klub i ova momčad imaju prostora za napredak, rekao je Mourinho čime je prekinuo spekulacije o nastavku karijere.

Real Madrid nije uspio sezonu završiti u finalu Lige prvaka, preostaje završnica prvenstva:

- Boli me što nismo uspjeli jer znam koliko su igrači uložili u sve ovo, kući moraju otići visoko uzdignutih glava. U četiri utakmice do kraja prvenstva moramo osvojiti šest bodova. Ako osvojimo prvenstvo, sezona će biti uspješna, zaključio je Mourinho.

Prije dvije godine, kada je došao u Madrid, Mourinho je rekao da će u godinu dana složiti momčad koja će početi osvajati trofeje. U prvoj sezoni Real Madrid osvojio je kup, ove sezone praktično je osigurao titulu prvaka, ostavivši iza sebe Barcelonu što se prije prvenstva činilo nemogućom misijom.

Liga prvaka ostaje Mourinhov cilj za iduću sezonu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.