LP Lovrenov Liverpool u teškoj situaciji nakon poraza od PSG-a, Tottenham pobijedio Inter

Srijeda, 28. studenog 2018. 23:13 Napisao/la  SC
Neymar (PSG)
Neymar (PSG)

Dok se Napoli lako obračunao sa Crvenom zvezdom, završilo je 3:1, a Marko Rog je ušao u 86. minuti u pobjedničku momčad, Liverpool se doveo u neugodnu situaciju porazom od PSG 2:1.

Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta u dresu Liverpoola.

Golove za PSG postigli su Bernat i Neymar kojemu je to bio 31 pogodak u Ligi prvaka čime je postao najefikasniji Brazilac u tom natjecanju.

Drugoplasirana momčad engleskog prvenstva u Ligi prvaka ostat će jedino u slučaju pobjede protiv Napolija na Anfieldu. I to će vjerojatno u tom susretu morati pobijediti s dva razlike.

Naime, talijanski klub uoči posljednje utakmice ima tri boda više od Liverpoola, a u prvom međusobnom okršaju slavio je s 1:0. Budući da Napoli ima bolju gol-razliku, Liverpoolu neće biti dovoljna pobjeda od 1:0 pa mora slaviti s dva gola razlike.

Tottenham je pobijedio Inter s 1:0 u Londonu i tako skočio na drugo mjesto ljestvice s istim brojem bodova kao i treći Inter, no engleski velikan je bolji u međusobnim omjerima.

Tottenhamu je trebala pobjeda kako bi ostao u igri za prolaz, dok je Interu bio dovoljan i bod kako bi i matematički osigurao plasman u osminu finala.

Na koncu su Englezi posve zasluženo slavili sa 1:0 golom Christian Eriksena u 80. minuti.

Kako je Tottenham na San Siru izgubio sa 1:2 u slučaju identičnog bodovnog skora s Interom bit će bolji.

Za goste su cijeli susret odigrali Ivan Perišić i Mateo Brozović, dok Šime Vrsaljko nije nastupio.

U posljednjem, šestom kolu, Tottenham će prolaz morati tražiti protiv Barcelone u gostima, a Inter protiv PSV-a kod kuće.

Podsjetimo, Barcelona je već ranije osigurala prolaz u osminu finala Lige prvaka, a večeras je pobijedila PSV u Eindhovenu golovima Messija i Piquea u razmaku od devet minuta. 

Rezultati: 

Grupa A: Borussia (D) - Club Brugge 0:0

Poredak: Atletico Madrid 12, Borussia (D) 10, Club Brugge 5, Monaco 1

Grupa B: PSV - Barcelona 1:2 (de Jong 83/ Messi 61, Pique 70), Tottenham - Inter 1:0 (Eriksen 80)

Poredak: Barcelona 12, Tottenham 7, Inter 7, PSV 1

Grupa C: Napoli - Crvena zvezda 3:1 (Hamsik 11, Mertens 33, 52/ El Fardou Ben 57), PSG - Liverpool 2:1 (Bernat 13, Neymar 37/Milner 45+1-11m)

Poredak: Napoli 9, PSG 8, Liverpool 6, Crvena zvezda 4

Grupa D: Porto - Schalke 3:1 (Militao 52, Corona 55, Marega 90+4/ Bentaleb 89-11m))

Poredak: Porto 13, Schalke 8, Galatasaray 4, Lokomotiv Moskva 3

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.