LP Atletico Madrid bolji od Monaca, Kalinić igrao, slavlje Ćorluke i Lokomotiva

Srijeda, 28. studenog 2018. 21:06 Napisao/la  SC
Antoine Griezmann (desno) strijelac za Atletico Madrid
Antoine Griezmann (desno) strijelac za Atletico Madrid

Atletico Madrid Nikole Kalinića i moskovski Lokomotiv u kojem igra Vedran Ćorluka ostvarili su pobjede u petom kolu Lige prvaka.

Atletico Madrid poveo je već u drugoj minuti. Koke je pucao s dvadesetak metara, lopta je dotaknula Badiashilea, promijenila smjer i ušla u nebranjeni dio Benaglijevog gola.

Do drugog gola su došli u 24. minuti kada je Correa sjajno prošao po desnoj strani, ubacio loptu u sredinu, a na pravom se mjestu našao Griezmann, koji je bez problema zatresao mrežu.

U 63. minuti, u igru je ušao i Kalinić koji je zamijenio Lemara, a Atletico je u 82. minuti ostao sa igračem manje nakon što je Savić zaradio drugi žuti karton.

Lokomotiv je poveo dvije minute prije kraja prvog poluvremena. Farfan je prošao po desnoj strani, proigrao Krychowiaka čiji slabašni udarac pogađa Donka i završava u mreži gostiju.

Odlično su domaćini nastavili i u drugom poluvremenu kada je Ignatjev u 54. minuti povisio prednost Lokomotiva na 2:0.

Ćorluka je za domaće igrao cijelu utakmicu.

Rezultati 5. kola: 

Grupa A: Atletico Madrid - Monaco 2:0 (Badiashile 2-ag, Griezmann 24)

Grupa D: Lokomotiv Moskva - Galatasaray 2:0 (Donk 43-ag, Ignatjev 54)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.