TREĆE PRETKOLO LIGE PRVAKA

Dinamo Kijev i BATE Borisov prošli

Srijeda, 08. kolovoza 2012. 08:46 Napisao/la  SC

U najjačem ogledu Kijevljani su izbacili nizozemskog doprvaka Feyenoord s ukupinih 3:1. Niko Kranjčar na klupi

Kijevski Dinamo i bjeloruski BATE Borisov prva su dva kluba koja su se plasirala u završni kvalifikacijski krug nogometne Lige prvaka. Dvojac je to ostvario gostujućim pobjedama. U najjačem paru 3. pretkola kvalifikacija Kijevljani su iz daljnjeg natjecanja izbacili nizozemskog doprvaka Feyenoord ukupnim rezultatom 3:1. Nakon pobjede u prvoj utakmici u Kijevu 2:1, Ukrajinci su se uspješno branili i u Rotterdamu, a onda su u šestoj minuti sudačke nadoknade preko Ideyea stigli i do pobjede.

Od hrvatskih reprezentativaca u dresu Dinama, Ognjen Vukojević je odigrao cijeli susret, zaradivši žuti karton u 45. minuti, dok je Niko Kranjčar utakmicu odgledao s klupe za rezervne igrače.

U drugom uzvratu 3. pretkola odigranom u utorak, bjeloruski prvak BATE Borisov u gostima je s 2:0 pobijedio mađarskog prvaka Debrecen koji je iz prve utakmice donio obečavajućih 1:1.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.