Kaka ponovo razočarao, Zlatna lopta 2007. mora otići na kraju sezone

Četvrtak, 26. travnja 2012. 10:32 Napisao/la  SC

Mnogi su mu zamjerali sporu i neprepoznatljivu igru, a „šećer“ na kraju bio je i promašeni jedanaesterac s kojim je Zlatna lopta iz 2007. godine jednom nogom zakoračila prema izlaznim vratima Real Madrida

Ricardo Izecson dos Santos Leite ili skraćeno Kaka odigrao je u srijedu jednu od svoji posljednjih utakmica u dresu „Kraljevskog kluba“. Kaka je u polufinalnom ogledu s njemačkim Bayernom bio prva Mourinhova izmjena, Mourinho mu je pružio priliku umjesto Di Marie, a poruka je bila jasna: Kaka, to je tvojih pet minuta.

Nažalost po Mourinha, ali i sve vjerne navijače kraljevskog kluba, Brazilac je još jednom pao na ispitu. Mnogi su mu zamjerali sporu i neprepoznatljivu igru, a „šećer“ na kraju bio je promašeni jedanaesterac s kojim je Zlatna lopta iz 2007. godine jednom nogom zakoračila ka izlaznim vratima Real Madrida.

Kakine mogućnosti nisu prevarile samo Mourinha već i cijeli Santiago Bernabeu koji više ne podržava brazilskog virtuoza. Bernabeu je presudio Kaki koji će prema tvrdnjama španjolskog tiska već u svibnju biti daleko od Madrida.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.