Jurgen Klopp: Pretpostavljam da Sergio Ramos neće više imati prijatelje u Egiptu

Nedjelja, 27. svibnja 2018. 00:59 Napisao/la  SC
Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

 Jurgen Klopp doživio je još jedan poraz u finalima, Real Madrid pobijedio (3:1) je Liverpool u finalu Lige prvaka:

- Sve je bilo savršeno do večeras. Napravili smo što smo mogli, igrači su dali sve od sebe, ali jednostavno nismo imali sreće. Imali smo dobru priliku, no nismo je iskoristili, kazao je Klopp.

Salahova ozljeda vidno je poremetila momčad:

- Ne znam gdje je Salah trenutno, vrlo vjerojatno u bolnici, a mislim kako je slomio ključnu kostu. Pretpostavljam kako Ramos neće više imati prijatelje i obožavatelje u Egiptu, zaključio je Klopp.

- Ovo je veoma poražavajuće. Vratili smo se nakon primljenog gola, ali smo napravili greške i Real ih je iskoristio. Fantastična su momčadi iskoristit će sve vaše greške, tako je bilo i večeras te su zasluženo pobijedili. Kada se Salah ozlijedio, preuzeli su inicijativu i bili bolja momčad. To nisu bile Lorisove greške, već naše! U finale smo ušli kao momčad i iz njega također izlazimo kao momčad. Ponosan sam na suigrače i zahvalan sam navijačima što su nas došli bodriti. Nadam se kako ćemo se izvući iz ovoga i igrati još finala, kazao je kapetan Liverpoola Jordan Henderson.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.