Jurgen Kloop: Od srpskih i hrvatskih igrača naučio sam samo psovke

Ponedjeljak, 05. studenog 2018. 23:55 Napisao/la  SC
Jurgen Kloop
Jurgen Kloop

 

Jurgen Kloop oduševio je srpske novinare na presici uoči utakmice između C. zvezde i Livepoola:

- Moj i vaš posao nije da provociramo pitanja na temu Xherdana Shaqirija, ne želim pričati ni o čemu što nije vezano za nogomet. Donosim i donosit ću odluke u momčadi, a igrači ih prihvaćaju. O Shaqiriju je klub objavio službeno priopćenje i tu je priča završena. Došli smo ovdje radi nogometa, Xherdan će igrati još mnogo utakmica za nas, ali ne i sutra, rekao je Kloop.

Menadžer Liverpoola reagirao je odmah kada je shvatio da prevoditelj ne prevodi sve ono što govori:

- Nisam siguran da razumijem srpski jezik, ali čini mi se kako su moji odgovori na engleskom puno duži nego oni na srpskom. Želim da novinari koji znaju engleski prevedu sve što sam rekao - to je jako važno jer ne želim da me ljudi ovdje pogrešno shvate. Ako ne bude tako, morat ću početi koristiti titlove u svojim izjavama. Srpski jezik je kompliciran. Od srpskih i hrvatskih igrača sam naučio samo psovke, a sad nije ni vrijeme ni mjesto da ih izgovaram, rekao je Kloop.

Dejan Lovren po dolasku u Beogradu preko Instagrama je poslao sljedeću poruku:

- Sada se osjećam sigurno, osjećam se kao Vladimir Putin, kazao je Lovren.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.