Ibrahimović frustiran suđenjem protiv Barce: Sada razumijem Mourinha

Srijeda, 04. travnja 2012. 10:10 Napisao  Marko Babić

Sada shvaćam što je Mourinho htio reći kada je govorio o gostovanju na Camp Nou i činjenici da je nemoguće pobijediti zbog sudaca, rekao je Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović obrušio se na suce nakon poraza u Barceloni 1:3 i ispadanja Milana iz Lige prvaka u četvrtfinalu. Jose Mourinho, trener Real Madrida, svojevremeno je ustvrdio da je nemoguće pobijediti na Camp Nou zbog pomoći sudaca.

- Uspjeli smo izjednačiti, a penal za Barcelonu je dosuđen u trenutku kada je lopta bila van granica igrališta. To je bila vrlo čudna odluka koja je uništila cijelu utakmicu. Možda je bilo nekakvog naguravanja između Neste i Busquetsa, ali lopta nije bila u igri dakle to se ne može suditi. Barceloni ne trebaju takvi ustupci, pa to je najbolja ekipa na svijetu, rekao je Zlatan Ibrahimović.

- Sada shvaćam što je Mourinho htio reći kada je govorio o gostovanju na Camp Nou i činjenici da je nemoguće pobijediti zbog sudaca. Sada sam se uvjerio što je htio reći, ustvrdio je Ibrahimović.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.