LUKA MODRIĆ

Postali smo nogometna dinastija

Nedjelja, 27. svibnja 2018. 10:11 Napisao/la  SC

Modrić postao najtrofejniji hrvatski igrač svih vremena

Postali smo nogometna dinastija

 

Luka Modrić četvrti put osvojio je Ligu prvaka, treći put zaredom najbolji hrvatski nogometaš najbolji je u Europi.

Nevjerojatan niz dokaz je Modrićeve klase, jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena postao je uvjerljivo najbolji po broju osvojenih trofeja Lige prvaka:

- Nevjerojatno, povijesno, ne znam hoće li ikada netko ovo ponoviti. Jako, jako teško... Obraniti naslov bilo je sjajno, ali ovo je junački. Dan prije finala gledali smo film o košarkaškim momčadima poput Chicago Bullsa, Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa. Kad su oni osvajali triput za redom, nazvali su ih dinastijom. E, pa onda je ovo nogometna dinastija, kazao je Modrić.

Modrić je u finalu odigrao vrhunsku utakmicu.

Kao što priliči ponajboljem veznom igraču kojega u košarci zovu play-makerom, Modrić je određivao ritam i način igre europskog prvaka.

- Prvaci smo i trebamo uživati. Svaki je naslov poseban. Ali tri za redom teško će se ponoviti. Sad trebamo uživati, a onda se pripremiti za četvrtu, kaže Modrić.

Time je sve rečeno!

Predvođena Modrićem, ova generacija igrača Real Madrid kadra je osvojiti četvrtu titulu zaredom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.