×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Allegri: Ako izbacimo Barcelonu, idemo do kraja u Ligi prvaka

Subota, 17. ožujka 2012. 11:58 Napisao/la 

Trener Milana, Massimiliano Allegri ponudio je optimistične tonove kada je u pitanju četvrfinalni dvoboj njegovih "rossonera" i Barcelone

Većina talijanskih ljubitelja nogometa je zapavila "ajme majko, pa zar opet oni". Reakcija na ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka, koji je jedinom talijanskom predstavniku, Milanu, dodijelio Barcelonu. Po drugi puta ove sezone, jer već su igrali u skupini, na Camp Nou je završilo 2:2, Barca je na San Siru slavila sa 3:2.

- Ok, priznajem, dobili smo najjaču momčad na svijetu. Ali, ne znam otkud taj silni defetizam. Pa, mi smo i te kako podignuli razinu forme u odnosu na susrete koje smo s Barcelonom odigrali u skupini. A ni tada nismo bili baš tako loši. Na Camp Nou smo odigrali defenzivno korektnu utakmicu, a na San Siru mislim da i nismo trebali izgubiti, tvrdi Allegri.

"Mister" s klupe Milana je, uostalom, uvjeren kako je ovo možda savršena šansa da Milan - ode do kraja!

- Gledajmo na susrete s Barcom ovako: ako ih izbacimo, onda nam se otvara put prema finalu, možda i prema osvajanju Lige prvaka. Neka nam to bude misao vodilja, a ne silni pesimizam ili strah.

Pep Guardiola koji je, zanimljivo, uoči ždrijeba četvrtfinala poručio "ne znam koga želim, ali znam da ne želim Milan", također ne smatra kako će ovo biti "jednosmjerna ulica".

- Nije mi jasno kako i zašto ljudi podcjenjuju Milan i proglašavaju nas pobjednicima unaprijed. Milan ima fantastične igrače, vodeći je u prvenstvu Italije, sjajna je to momčad. No, priča uvijek ostaje ista, ako želite biti prvaci, pobjednici Lige prvaka, a mi želimo, onda morate pobjeđivati najbolje. Milan svakako spada u tu kategoriju, zaključio je Allegi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.