Juventus za Suareza nudi 25 milijuna eura, Liverpool traži najmanje 30

Četvrtak, 05. travnja 2012. 21:41 Napisao/la  SC

Iz Torina su prema Anfieldu već poslali "probni balon", s neslužbenom ponudom od 25 milijuna eura za Suareza. Suarez bi dobio ugovor koji bi mu jamčio 4 milijuna eura po sezoni

Bez obzira što u ovoj sezoni još uvijek, uz Milan, vode glavnu riječ u Serie A, u Juventusu su već počeli razmišljati o idućoj. Tako je procurila vijest kako "Stara dama" želi angažirati Luisa Suareza, trenutno napadača Liverpoola.

Kontroverzni 25-godišnji Urugvajac, koji je nedavno optužen za rasističke uvrede koje je uputio Patriceu Evri, braniču Manchester Uniteda, navodno je velika želja Juvea. Iz Torina su prema Anfieldu već poslali "probni balon", s neslužbenom ponudom od 25 milijuna eura za Suareza. Suarez bi dobio ugovor koji bi mu jamčio 4 milijuna eura po sezoni.

Liverpool, koji je Suareza u siječnju 2011. godine doveo u svoje redove iz Ajaxa, platio je za Urugvajca tada 26,5 milijuna €. Jasno je da bi ponuda Juventusa značila gubitak za "Redse", pa su navodno poručili kako neće razgovarati ako se na stolu ne nađe najmanje 30 milijuna eura. Iako, kako je Suarez trenutno tretiran u Engleskoj, pogotovo nakon što je i legendarni Sir Alex Ferguson poručio "on je sramota za Liverpool, takav čovjek ne bi smio nositi njihov dres", možda se na Anfieldu neće voditi isključivo ekonomskim razlozima...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.