INTER MIAMI

David Beckham pronašao trenera

Subota, 21. rujna 2019. 09:50 Napisao/la  SC

Santiago Solari bi trebao preuzeti klupu 

David Beckham
David Beckham

 

David Beckham pronašao je trenera za svoju momčad koja će početi igrati nogomet iduće sezone.

Beckham je počeo slagati momčad Intera Miamija, novog kluba na američkom tlu.

Prema pisanju španjolskih medija,  odabrao je trenera s kojim će početi slagati momčad.

Santiago Solari trebao bi postati prvi trener novog kluba, bivši trener Real Madrida još uvijek je bez posla nakon što je smijenjen u ožujku 2018. godine.

Na klupu Real Madrida nije se dugo zadržao, u listopadu 2018. godine naslijedio je Julena Lopeteguija.

Umjesto Solarija došao je Zinedine Zidane, a trenutačna situacija u momčadi ukazuje da treneri nisu najveći problem kraljevskog kluba.

Poznato je da bi Solari u Inter Miamiju trebao trenirati Davida Silvu, stožerni igrač Manchester Cityja navodno je sve dogovorio s Beckhamom.

Inter Miami službeno je osnovan 18. siječnja 2018. godine, natjecanje u MLS ligi počinje u sezoni 2020/21, do 2022. godine trebao bi biti dovršen novi stadion Miami Freedom Park.

Za sada službeno ima pet igrača, registrirani su: Christian Makoun (Venezuela), Julián Carranza (Argentina), Matías Pellegrini (Argentina), George Acosta (SAD) i David Norman (Kanada)

Službeno predstavljanje momčadi i trenera zakazano je krajem ove godine, u ovom trenutku spekulira se dolaskom mnogih poznatih igrača (Cavani, Falcao...)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.