Igor Jovićević ispričao se navijačima zbog najtežeg poraza u klupskoj povijesti

Petak, 17. ožujka 2023. 09:57 Napisao/la  SC
Igor Jovičević
Igor Jovičević

Šahtar je doživio najteži poraz u klupskoj povijesti u završnici jednog europskog natjecanja, Feyenoord je u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige pobijedio s čak 7:1.

- Moramo čestitati Feyenoordu na dobroj igri. Ima takvih dana, to je nogomet. Nedavno smo vidjeli slične poraze Manchestera Uniteda i Leipziga, mi smo barem zabili gol. Znači da i bolje momčadi  od naše gube ovako. Kao trener ovo moram proći, želim se ispričati navijačima koji su se nadali da ćemo proći dalje. Moram donijeti puno odluka i preuzeti odgovornost kao trener, ne skrivam se iza ovog rezultata. Kažnjavali su nas za svaku pogrešku, to je bilo odlučujuće. Pri rezultatu 2:0 imali smo nekoliko prilika, ali treći gol iz kaznenog udarca psihološki nas je slomio. Sretni smo što smo došli ovako daleko u Europi s obzirom gdje i kako živimo, svaki dan putujemo na utakmice, kazao je trener Šahtara Igor Jovičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.