Englezi se zgražaju nad Krasimirom Balakovim, bugarski premijer traži ostavku

Utorak, 15. listopada 2019. 12:40 Napisao/la  SC
Ništa nije vidio i čuo
Ništa nije vidio i čuo

 

Engleski mediji prepravljeni su tekstovima i fotografijama  sramotne utakmice u Sofiji.

Ivan Bebek dvaput je prekinuo utakmicu između Bugarske i Engleske (0:6) zbog rasizma i fašizma, riječki sudac do odmora je dvaput zaustavio igru koja je nastavljena nakon što su Englezi odlučili prevazići primitivizam i necivilirano ponašanje.

Engleski novinari dan nakon utakmice zgražaju se ponašanjem bugarskog izbornika Krasimira Balakova, koji je nakon utakmice izavio da ništa nije primijetio i da želi razgovarati samo o nogometu.

Bivšeg trenera Hajduka i nekadašnju zvijezdu Bundeslige engleski mediji nazivaju kukavicom bez temeljnog ljudskog dostojanstva.

Općenito, jedina zapažena reakcija nekog bugarskog dužnosnika nakon utakmice je zahtjev premijera Bojka Borisa da predsjednik saveza Borislav Mihajlov podnese ostavku.

Ne zbog rasizma i fašizma na tribinama nego zbog poraza na terenu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.