ĆIRO BLAŽEVIĆ

Hrvatska po kvaliteti nije bolja od BiH

Srijeda, 27. studenog 2019. 23:54 Napisao/la  SC

A vidi kakve rezultate ostvaruje

Ćiro Blažević
Ćiro Blažević

 

Ćiro Blažević komentirao je smjenu Roberta Prosinečkog za bh-medije:

- Smjena Prosinečkog nije prava odluka. Ozbiljno su pogriješili. On bi napravio ono što navijači žele, ovako samo idu u neke akrobacije... Gledao sve utakmice u kvalifikacijama. Moglo je sve biti drugačije, moglo je otići na našu stranu. Mi smo po kvalitetu zaslužili da idemo na Euro i otići ćemo tamo ako ovi iz Saveza ne pogriješe u izboru novog selektora, a pogriješit će sto posto. Meni ni Hrvatska nije ništa bolja od BiH po kvaliteti igrača pa vidi kakve rezultate ostvaruju, bili su drugi na svijetu. Naši su slabo vođeni! Robi nije bio podržan onako kako je to trebalo, rekao je bivši izbornik BiH rodom iz Travnika.

Ćiro nema kandidata:

- Ne bih o tome jer ako bih pogriješio, bilo bi po meni. Kao izbornik Safet Sušić je ostavio dobar dojam. Ali opet ponavljam, žao mi je što je Prosinečki dobio otkaz.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.