Bilo je samo pitanje vremena, švicarsko tužiteljstvo otvorilo istragu protiv Giannija Infantina!

Petak, 31. srpnja 2020. 15:38 Napisao/la  SC
Blatter, Platini i Infantino uskoro zajedno na optuženičkoj klupi
Blatter, Platini i Infantino uskoro zajedno na optuženičkoj klupi

Bilo je samo pitanje vremena!

Švicarsko tužiteljstvo otvorilo je službenu istragu zbog kriminalnih radnji protiv predsjednika Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA) Giannija Infantina!

Time priče o poštenju predsjednika FIFA-e koju su širili njegovi suradnici, uključujući Zvonimira Bobana, dobivaju drugačiji smisao.

Infantino je bio glavni tajnik UEFA-e u mandatima Michela Platinija i Seppa Blattera, bivši predsjednici UEFA-e i FIFA-e suspendirani su zbog korputivnih djela koja su činili dok je Infantino radio za njih.

Sada je potvrđeno da je Infantino itekako dobro znao što su radili Blatter i Platini.

- Situacija je jasna, FIFA mora suspendirati Infantina, jer je otvoren proces protiv njega, kazao je za Reuters bivši predsjednik FIFA-e Sepp Blatter.

Nije Blatter zaboravio kako se Infantino pravio nevin, kada su počele istrage protiv Platinija i Blattera, obojici se još uvijek sudi.

Uskoro bi se moglo suditi i njihovom najbližem suradniku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.