Zlatko Dalić: Raspali smo se, nismo bili ni sjena momčadi s početka utakmice

Utorak, 11. rujna 2018. 23:18 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić
Zlatko Dalić

 

Zlatko Dalić ušao u povijest hrvatskog nogometa s osvojenim svjetskim srebrom i najtežim porazom (0:6)!

- Jako dobrih prvih 20 minuta u kojima smo imali tri stopostotne šanse, a onda je uslijedila ozljeda Vrsaljka i kao da smo nestali s terena. Dogodio se raspad sistema u kojem nas je protivnik razbio. Raspali smo se i nismo bili niti sjena momčadi s početka utakmice i nema sumnje da imamo problema. Ne smijemo se vraćati stalno na SP, dogodi se ovakva utakmica, iako je teško prevladati 6:0. Moramo izvući pouke, kazao je Dalić.

Dalić je umjesto ozlijeđenog Vrsaljka na mjesto desnog braniča stavio Roga.

- Vrsaljku se stalno vraća ova ozljeda koljena, radi se o problemu koji traje. Bit će dobro nakon par dana mirovanja. Roga sam želio isprobati jer nemam nikog drugog na toj poziciji. Pokušavao sam s Jedvajem, ali želio sam potražiti neko novo rješenje, kaže Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.