Zlatko Dalić počeo javno licitirati, došlo vrijeme naplate najvećeg uspjeha hrvatskog nogometa

Subota, 21. srpnja 2018. 10:01 Napisao/la  Igor Vranić

Iskoristio je Dalić trenutak slave i upregnuo sve medijske talambase u domoljubna zanovijetanja oko statusa izbornika druge reprezentacije na svijetu

Zlatko Dalić
Zlatko Dalić

 

Zlatko Dalić okupirao je naslovnice nekoliko dana nakon veličanstvene proslave svjetskog srebra diljem Lijepe naše.

Svjetski mediji bave se Dalićem u kontekstu derneka predvođenog Thompsonom budući da je izbornik preuzeo ulogu menadžera pjevaču kojemu su zabranjeni nastupi u većini europskih država u kojima igraju hrvatski reprezentativci.

Tamo im ne pada na pamet javno spominjati repertoar pjesama koje kriomice slušaju u slobodno vrijeme.

Domaći mediji pretežito se bave Dalićevom prizmenom licitacijom.

Stvara se dojam da su nepoznate sile unutar HNS odjednom ugrozile status junaka našeg doba kao da Dalić šest mjeseci prije Svjetskog prvenstva nije potpisao ugovor do 2020. godine.

Nije trebalo dugo čekati nakon finalne utakmice u Moskvi da na vidjelo izađe ortački Dalićev mentalitet.

Iskoristio je Dalić trenutak slave i upregnuo sve medijske talambase u domoljubna zanovijetanja oko statusa izbornika druge reprezentacije na svijetu.

Ispada da bi Dalić rado jednostrano raskinuo ugovor s HNS-om i otišao, ali ne može protiv volje naroda!

Gle čuda!

Čovjek koji je ujedinio Hrvatsku svega nekoliko dana nakon finalne utakmice u Moskvi otkrio je hrvatskoj javnosti da se u HNS-u ne osjeća poželjno još od turneje po SAD!

Naglašava Dalić da je odmah nakon američke turneje odlučio otići, ali je odluku zatomio pred oltarom domovine zbog nastupa na Svjetskom prvenstvu.

Tajnu nikada ne bi otkrio da njegov ugovor s HNS-om nije postao državni interes nakon što je reprezentacija osvojila srebro.

Brzo je došlo vrijeme naplate najvećeg uspjeha hrvatskog nogometa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.