Zlatko Dalić objavio popis, Josip Brekalo prvi put u A-reprezentaciji

Petak, 02. studenog 2018. 14:43 Napisao/la  SC
Josip Brekalo
Josip Brekalo Foto: Lario Tus

 

Zlatko Dalić objavio je popis kandidata za posljednja dva susreta u skupini Lige nacija protiv Španjolske i Engleske.

Hrvatska 15. studenoga igra protiv Španjolske na Maksimiru, a tri dana kasnije gostovat će na Wembleyju.

Dalić je pozvao je 25 igrača, reprezentacija se okuplja 12. studenoga u Zagrebu.

Prvi puta će se u kadru A reprezentacije naći Josip Brekalo, pozive su dobili Nikola Vlašić i Duje Ćaleta-Car koji su igralu za U-21 reprezentaciju.

- Brekalo, Vlašić i Ćaleta-Car dali su značajan doprinos mladoj reprezentaciji, sada je pravo vrijeme da budu s nama te svojom energijom i talentom daju dodatni poticaj A reprezentaciji. Raduje me što nemamo većih problema s ozljedama i nadam se da će tako ostati do okupljanja. Igrači polako ulaze u pravu formu i vjerujem da ćemo kao momčad pokazati više nego do sada u Ligi nacija i tako na pravi način najaviti Europske kvalifikacije gdje je naš cilj sasvim jasan - plasman na EURO 2020, kaže Dalić.

Dalićev popis:
Vratari: Lovre Kalinić, Dominik Livaković, Karlo Letica
Braniči: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Šime Vrsaljko, Josip Pivarić, Tin Jedvaj, Matej Mitrović, Duje Ćaleta-Car, Antonio Milić
Veznjaci: Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Milan Badelj, Marcelo Brozović, Marko Rog, Mario Pašalić, Filip Bradarić
Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Ante Rebić, Marko Pjaca, Nikola Vlašić, Josip Brekalo

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.