Zaklada Vatreno srce organizira donatorsku večer, nazovite broj 060 9004

Utorak, 13. studenog 2018. 12:17 Napisao/la  SC
Zaklada Vatreno srce organizira donatorsku večer, nazovite broj  060 9004

Zaklada Vatreno srce organizira svečanu donatorsku večeru u hotelu Westin, 12. studenog 2018. godine.

Na svečanoj večeri skupljat će se sredstva za Kliniku za dječje bolesti Zagreb te za akciju Korak u život, koja pomaže u osiguravanju stipendija za školovanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Svi građani mogu se uključiti u akciju pozivom na humanitarni broj telefona 060 9004 i tako pomoći djeci diljem Hrvatske. Cijena poziva je 6,25 kuna, a broj je aktivan od 12. studenog do 3. prosinca.

U Upravnom odboru Zaklade Vatreno srce su kapetan reprezentacije Luka Modrić, izbornik Zlatko Dalić te liječnici prim. dr. Zoran Bahtijarević, prof. dr. sc. Boris Nemec i prof dr. sc. Josip Paladino.

Reprezentativci pozivaju građane i da poprate donatorsku večer Zaklade Vatreno srce, koja će se sutra od 20 sati izravno prenositi na Prvom programu HRT-a.

U sklopu bogatog programa bit će organiziran i call centar u kojem će sudjelovati hrvatski reprezentativci.

Osim s igračima i članovima stručnog stožera, pozivatelji humanitarnog broja moći će razgovarati i s drugim poznatim hrvatskim sportašima, pjevačima, glumcima i voditeljima.

Nema ničeg ljepšeg i važnijeg od pružanja pomoći potrebitoj djeci, stoga okrenite broj 060 9004 i pokažite svoje veliko srce!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.