WALES - HRVATSKA Uoči večerašnje utakmice u Cardiffu igrači priželjkuju da utakmica protiv Slovačke na Rujevici bude revijalna

Nedjelja, 13. listopada 2019. 10:09 Napisao/la  SC

U slučaju da utakmica između Hrvatske i Slovačke bude odlučujuća, moguće je da se na zahtjev igrača igra u Splitu

Ne igra im se na Rujevici...
Ne igra im se na Rujevici...

 

Hrvatska večeras (20.45) u Cardiffu igra predzadnju utakmicu u kvalifikacijama za EP 2020, pobjedom protiv Walesa svjetski doprvaci ostvarili bi plasman u zevšnicu Europskog prvenstva.

- Nema potrebe da srljamo. Nemamo s te strane pritisak, ali ne znamo igrati bunker. Zato ćemo morati biti strpljivi, jako je važno kako ćemo igrati obranu. Ako odigramo obranu jako dobro, imat ćemo šanse prema naprijed. Ne možemo očekivati da ćemo na njihovom punom stadionu imati potpunu dominaciju. Oni su protivnik koji izaziva respekt i moramo biti dobri u fazi obrane ako želimo pobijediti. Bilo bi olakšanje za nas da večeras sve riješimo, ali nećemo stvarati pritisak. Imamo dvije meč lopte, večeras je prva. Trebalo bi iskoristiti prvu i riješiti pitanje kvalifikacija. Da nemamo briga. To bi za nas bilo zgodno, ali ne pita se samo nas. I Wales je tu i njima je ovo meč lopta, kazao je izbornik Zlatko Dalić koji će malo modificirati momčad koja je igrala u Splitu. 

- Neće biti puno promjena. Brozović koji ne smije igrati i eventualno još dvije promjene. I to u napadu, obranu nećemo mijenjati, naglašava Dalić.

U tom slučaju pobjede u Cardiffu utakmica između Hrvatske i Slovačke na Rujevici bila bi revijalna što priželjuje većina igrača.

U slučaju da utakmica između Hrvatske i Slovačke bude odlučujuća, moguće je da se na zahtjev igrača utakmica igra u Splitu

Evo rasporeda do kraja kvalifikacija:
16. studenog
Hrvatska - Slovačka
Azerbajdžan - Wales
19. studenog
Wales - Mađarska
Slovačka - Azerbajdžan

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.