WALES - HRVATSKA Ryan Giggs: Hrvatska je posebna momčad s vrhunskim igračima

Subota, 12. listopada 2019. 17:20 Napisao/la  SC
Ryan Giggs
Ryan Giggs

 

Ryan Giggs u Cardiffu je najavio utakmicu protiv Hrvatske, izbornik Walesa svjestan je što čeka njegovu momčad:

- Pred našim navijačima imamo prilično dobre brojke. Hrvatska je jedna od najboljih momčadi na svijetu, sve što su postigli u posljednje vrijeme je fantastično. I oni su favoriti protiv većine reprezentacija na svijetu. To je posebna momčad s vrhunskim igračima, ali i mi imamo sjajne nogometaše. Trebamo pronaći balans između prevelike želje za pobjedom, ali i biti svjesni kvalitete našeg suparnika. Obrambeno trebamo biti agresivni, a opet trebamo sva tri boda. Neće biti jednostavno, ponavljam Hrvatska je čudesna momčad, mi sigurno moramo biti još bolji nego protiv Slovačke, kaže Giggs.

Nije još jasno kakva je situacija s Aaronom Ramseyjem, ponajboljim velškim igračem:

- Još nismo sigurni hoće li zaigrati Aaron Ramsey, sve je moguće. On još nije odigrao niti jednu utakmicu u ovim kvalifikacijama, a nama za ovakve utakmice trebaju i najbolji igrači. Još imamo 24 sata, vidjet ćemo kakvo će stanje s njim biti na dan utakmice. I to je odluka koja nije jednostavna, ali koju sutra moram donijeti, naglašava Giggs.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.