UEFA kaznila Dejana Lovrena zbog objave na društvenim mrežama

Petak, 11. siječnja 2019. 15:51 Napisao/la  SC

Aha ahaaa. Tri-dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su pi*ke obične, napisao je Lovren nakon pobjede protiv Španjolske

Lovren i Ramos
Lovren i Ramos

 

UEFA je kaznila Dejana Lovrena zbog neprilične objave na društvenim mrežama.

Lovren neće smjeti igrati jednu utakmicu za reprezentaciju zbog toga što je nakon pobjede (3:2) protiv Španjolske u Zagrebu na Instagramu napisao: "Aha ahaaa. Tri-dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su pi*ke obične".

Lovren je tada zapravo reagirao na izjavu Sergija Ramosa s kojim se stoper Liverpoola u tom razdoblju prepucavao po društvenim mrežama, bahato tvrdeći da je bolji stoper od kapetana Real Madrida.

- Ne znam dolaze li takvi komentari zbog frustracije ili čega drugog, no vrijeme će svakoga postaviti na svoje mjesto. Ja nemam potrebu odgovarati niti Lovrenu niti ikome drugome ko želi tri naslovnice u novinama ili biti na tri televizijska dnevnika. Što prije zaključimo ovu temu tim bolje. Neka svako bude poznat po onome što pokazuje na terenu, a ne po onome što govori o drugima, kazao Sergio Ramos prije utakmice.

UEFA je na kraju suspendirala Lovrena zbog toga nesportskog ponašanja, pa neće smjeti igrati kvalifikacijsku utakmicu protiv Azerbejdžana.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.