Štimac u izborničkom debiju sa Švicarskom nastavlja Bilićevim putem

Srijeda, 15. kolovoza 2012. 10:23 Napisao/la  Ivan Jelić

Prvo poluvrijeme trebala bi odigrati jedanaestorica koju je bivši izbornik Slaven Bilić najčešće koristio na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini

Igor Štimac će ogledu s Švicarskom najvjerojatnije izvesti udarni sastav koji je i njegov prethodnik Slaven Bilić najviše koristio tijekom ovogodišnje europske smotre.

Na posljednjem treningu hrvatske reprezentacije uoči prijateljskog dvoboja sa Švicarskom na Poljudu, koji održan u Dugopolju i koji je bio zatvoren za javnost, Štimac je uigravao dvije momčadi. Prvih četrdeset i pet minuta trebala bi odigrati jedanaestorica koju je bivši izbornik Slaven Bilić najčešće koristio na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

To bi u srazu s Švicarskom trebalo izgledati ovako: Pletikosa – Srna , Ćorluka, Schildenfeld, Strinić - Raktić, Vukojević, Modrić, Perišić (Pranjić) – Mandžukić, Jelavić,

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.