Španjolski novinari došli u Split samo zbog Modrića, engleski novinari tvrde da u četvrtak potpisuje

Srijeda, 15. kolovoza 2012. 19:05 Napisao/la  SC

Morate shvatiti da u ovom trenutku ne mogu davati nikakve izjave. Hvala vam što ste me došli gledati, rekao je Luka Modrić novinaru Marce. Prema Sky Sportu Modrić u četvrtak potpisuje

Novinar španjolske Marce došao je Split samo s jednom misijom: dobiti eksluzivnu izjavu Luke Modrića. Hrvatski reprezentativac apsolutna je zvijezda ljetnog prijelaznog roka u državi u kojoj se igra najbolji nogomet na svijetu, transfer u Real Madrid visokotiražna je sapunica.Ni Englezi ne zaostaju, prema Sky Sportu Modrić u četvrtak potpisuje ugovor s Real Madridom.

Čitatelji Marce željni su sočnih detalja, ali splitski susret Modrića i španjolskog novinara protekao je kurtorazno. Evo kako je susret opisao španjolski kolega:

 

Zalijepljen na svoj mobilni telefon, Luka Modrić je potišteno šetao predvorjem hotela Atrium gdje je smještena hrvatska reprezentacija, zamišljen, sa spuštenom glavom. Kada je ugledao fotoreportera nije bježao, ali je okrenuo glavu od objektiva. U posljednjih nekoliko sati Modrić je u sigurnosti hotela tražio zaštitu od medija.

Tako smo sreli hrvatsku zvijezdu, koja se nije mogla načuditi da je novinar Marce došao u Split u potraži za najtraženijim čovjekom ovog ljeta. To je shvatio kao znak da je bliži Real Madridu, ta činjenica dala mu je još više snage da izdrži svađu s predsjednikom Tottenhama Danielom Levyjem.  

Modrić se doima pametnim i vrlo sigurnim u samog sebe, dobio je savjet da ni s kim ne razgovara:

- Morate shvatiti da u ovom trenutku ne mogu davati nikakve izjave, to ne dolazi u obzir. Jedino vam mogu reći da jedva čekam utakmicu protiv Švicarske. Hvala vam što ste me došli gledati, rekao je Modrić.

Osmijeh na njegovu licu pojavio se te kada mu je nešto šapnuo suigrač Ivan Rakitić. Prošlo je dugo i teško ljeto za Modrića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.