ŠIME VRSALJKO Mane? Svakog suparnika želim pospremiti u džep!

Četvrtak, 20. veljače 2020. 21:03 Napisao/la  SC

Bruno i ja smo živjeli zajedno u 20 kvadrata dok je on imao 14, a ja 16 godina, kaže hrvatski reprezentativac u dresu Atletica

Mane i Vrsaljko
Mane i Vrsaljko

Šime Vrsaljko polako doseže onu staru formu.

Nakon više od godinu dana pauze zbog ozljede vratio se na travnjak i u utorak dao veliki obol pobjedi Atletico Madrida protiv Liverpoola (1:0) u Ligi prvaka.

- Stvarno imaju fenomenalnu sezonu, kvalitetna su momčad taktički, ali svi koji igraju protiv nas znaju da su to teške utakmice i da smo jako naporni. Tamo neće biti lako, ali mi smo spremni, komentirao je Vrsaljko u razgovoru za Novu TV osvrnuvši se pritom i na dosjetljive komentare na društvenim mrežama kojima ga navijači podsjećaju da ne zaboravi iz džepa izvaditi Sadija Manea.

- Simpatično je to, ali ja sam profesionalac. Nije bitno protiv koga igram, želim svakog suparnika pospremiti u džep, kaže Vrsaljko.

 Zna se da je Vrsaljko zbog ozljede pauzirao 13 mjeseci, da je njegov povratak silno iščekivao izbornik Zlatko Dalić, ali se do sada nije znalo što ga veže s s jednim od novopečenih Dalićevih izabranika – Brunom Petkovićem.

- Bruno i ja smo živjeli zajedno u 20 kvadrata dok je on imao 14, a ja 16 godina.  Čudo mi je što prije nije dosegao ovu razinu. Daje nam dimenziju više, otkrio je Vrsaljko, koji je s Brunom Petkovićem dijelio i svlačionicu u mlađim uzrastima Dinama od 2007. do 2009. godine.