Počele pripreme za EURO, izbornik Slaven Bilić okupio dio reprezentacije

Srijeda, 16. svibnja 2012. 14:09 Napisao/la  SC

Pripreme smo zapravo započeli nakon utakmice protiv Turske, kada smo počeli slagati listu igrača, kaže Bilić

Slaven Bilić obavio je prvu prozivku uoči početak priprema za EURO, u hotelu Sheraton okupio prvi dio reprezentativaca koji će idućih dana trenirati u Čatežu. Biliću su se javili Eduardo, Šimunić, Schildenfeld, Blažević, Vrsaljko, Vida, Kelava, Kranjčar, Mandžukić, Badelj, u toku dana trebali bi stići Iličević, Kalinić i Ćorluka. Ostali stižu prema dogovoru, zadnji dolaze Pranjić i Olić kojima 19. srpnja predstoji finale Lige prvaka, te Pletikosa koji 22. svibnja s Rostovom igra kvalifikacije za ostanak u ligi.

- Pripreme smo zapravo započeli nakon utakmice protiv Turske, kada smo počeli slagati listu igrača i počeli analizirati naše protivnike, kazao je Bilić na početku zadnjih priprema u svom izborničkom mandatu.

Od nedjelje reprezentacija bi trebala nastaviti pripreme u Rovinju.    

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.