Pogledajte stadion trećeligaša na kojemu Hrvatska igra protiv Turske

Ponedjeljak, 27. ožujka 2023. 18:47 Napisao/la  SC

Bursa ima 3 milijuna stanovnika, a Hrvatska 3,5 milijuna stanovnika. A mi smo drugi i treći na svijetu. Pitajte me kako, kaže Zlatko Dalić

Pogledajte stadion trećeligaša na kojemu Hrvatska igra protiv Turske

Turska i Hrvatska u utorak (20.45) igraju na stadionu Timsah Arena u Bursi, koji je izgrađen 2015. godine za 43.877 gledatelja.

Turci su Bursu izabrali jer smatraju da bi upravo na Timsah Areni atmosfera mogla biti presudna, zanimljivo je da se na stadionu inače igraju trećeligaške utakmice, nekadašnji prvak Bursaspor natječe se u trećem rangu natjecanja.

- Nas je 3,5 milijuna, a Turaka ima 85 milijuna. Bursa ima 3 milijuna stanovnika, a Hrvatska 3,5 milijuna stanovnika. A mi smo drugi i treći na svijetu. Pitajte me kako..., kazao je izbornik Zlatko Dalić.

Turska je u prvom kolu u gostima savladala Armeniju (2:1), Hrvatska je protiv Walesa odigrala 1:1.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.