Nikola Vlašić i Josip Šutalo izašli pred novinare: Nervoza je prisutna, ali pozitivna!

Ponedjeljak, 10. lipnja 2024. 20:17 Napisao/la  SC
Josip Šutalo
Josip Šutalo

Pred hrvatske novinare u bazi Neuruppinu prvi su izašli Nikola Vlašić i Josip Šutalo.

- Španjolska je odlična, jako su se pomladili, imaju tehniku i brzinu. Jako su okomiti, moramo ih respektirati. Uvijek nam je teško igrati sa Španjolcima, odmah nam je prva utakmica i vidjet ćemo gdje smo i što smo. Imamo kvalitetu kako bi odigrali dobru utakmicu. Imamo odličan spoj iskustva i mladosti, igrači koji dolaze imaju visoku kvalitetu, imamo i starosjedioce koji su igrači svjetske razine. Imamo stabilnost i momčadski duh, rekao je Nikola Vlašić.

Josip Šutalo nije debitant na velikoj sceni, to ne znači da nervoza nije prisutna.

- Svako natjecanje je važno, uvijek osjećamo pozitivnu nervozu. S nestrpljenjem čekamo prvu utakmicu. Uvijek postoji mala nervoza, ali pozitivna. No, u svakoj utakmici je prednost naše zajedništvo i iskustvo igranja ovako važnih utakmica, rekao je Šutalo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.