Mateo Kovačić: Jedva čekamo istrčati i pokazati pravo lice

Subota, 14. listopada 2023. 20:39 Napisao/la  SC
Mateo Kovačić:  Jedva čekamo istrčati  i pokazati pravo lice

Mateo Kovačić najavio je utakmicu protiv Walesa u Cardiffu

- Poljuljao nas je rezultat, nismo očekivali to na fenomenalnom stadionu u Osijeku. Dogodi se. Nismo bili dobri i pravi. Imamo novu priliku pokazati pravo lice i ono što smo radili posljednjih godina. Wales je uvijek opasan, moraju dobiti ali moramo i mi jer se želimo vratiti na pobjedničke staze. U Splitu su pokazali da su neugodni i opasni. Bili smo bolji, ali primili gol u završnici. Trebamo biti oprezni i pravi te ući čvrsto i agresivno u
utakmicu. Nekada se dogodi da izgubiš, ali imamo priliku pokazati već nakon tri dana da smo dobri, kazao je Kovačić.

Protiv Walesa se uvijek igralo tvrdo:

- Očekujem sličnu utakmicu. Borbenu u kojoj ako ne uđeš kako treba, kazne te. Pogotovo sutra kada igraju na sve ili ništa. Publika je iza njih. Teška utakmica ali bilo ih je puno takvih. Jedva čekamo istrčati, navući hrvatski dres i pokazati pravo lice, poručio je Kovačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.