Luka Modrić: Nisam donio definitivnu odluku o prestanku karijere

Srijeda, 21. rujna 2022. 18:53 Napisao/la  SC
Luka Modrić: Nisam donio definitivnu odluku o prestanku karijere

Luka Modrić u najavi utakmice protiv Danske prisjetio se pobjede u Kopenhagenu:

- Drugo poluvrijeme u tom susretu je pokazatelj kako moramo igrati protiv Danske, nadam se da možemo ponoviti takvu utakmicu. Znamo da nas čeka težak susret protiv odlične ekipe. Taj drugi dio iz Danske treba nam biti putokaz. Liga nacija nije za nas uvijek išla u dobrom smjeru, nismo dobro krenuli i sada porazom od Austrije, ali vratili smo se u normalu i pokazali da smo odlična ekipa. Svaka utakmica je za nas važna, želimo dati maksimum. U zadnje tri utakmice bili smo kompaktni, što se od nas očekuje, u prilici smo otići na Final Four, to želimo iskoristiti, bila bi to velika stvar za hrvatski nogomet. Igramo protiv jedne od najboljih ekipa zadnjih godina, neće biti lako. Veselimo se utakmici, nakon dugo vremena igramo u Zagrebu, očekujem dobru atmosferu, igru i naš dobar rezultat, kaže Modrić.

Kapetan je demantirao izjavu bivšega doktora Bahtijarevića koji je najavio njegov oproštaj 2024. godine:

- Doktor je bio jako emotivan u svojem oproštajnom govoru od reprezentacije, neću mu ništa zamjeriti. Nisam donio nikakvu definitivnu odluku, ima trenutačno puno bitnijih stvari, Liga nacija gdje možemo otići na Final Four i SP. Potom ću vidjeti kako to ide i donijeti odluku u dogovoru s najbližima, izbornikom i Savezom. Sad ne razmišljam tako daleko, poručio je Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.