LUKA MODRIĆ Nesvjesno se opustimo i igramo neku alibi igru

Ponedjeljak, 14. listopada 2019. 11:38 Napisao/la  SC

Za mjesec dana imamo novu meč-loptu kod kuće protiv Slovačke i vjerujem da ćemo je iskoristiti, kaže kapetan reprezentacije koji nije ozbiljnije ozlijeđen

LUKA MODRIĆ Nesvjesno se opustimo i igramo neku alibi igru

 

Luka Modrić pokušao je proniknuti razloge pada u igri reprezentacije.

Zaključno s utakmicom u Cardiffu, u nekoliko utakmica hrvatska reprezentacije je povela, igrala jako dobro na početku i onda neobjašnjivo pala:

- Teško mi je sad odgovoriti na to, morat ćemo to analizirati. Morat ću pogledati utakmice da vidim gdje je problem. Povedemo i opustimo se, ne zabijemo drugi gol koji bi dodatno nas osnažio i bilo bi nam lakše. Nesvjesno se opustimo i igramo neku alibi igru, ne preuzimamo dovoljno rizika da pokušamo riješiti utakmicu još jednim golom kao u Slovačkoj i protiv Mađarske. Iz prve ruke, čini mi se da je to razlo. Time smo si zakomplicirali situaciju, što radimo u svakim kvalifikacijama i onda do zadnjeg kola uvijek bude neizvjesno. Ali za mjesec dana imamo novu meč-loptu kod kuće protiv Slovačke i vjerujem da ćemo je iskoristiti, kazao je Modrić koji nije ozbiljnije ozlijeđen:

- Koljenom me pogodio u mišić, nadam se da nije ništa ozbiljnije. Sad malo više boli kontuzija, ali vidjet ćemo ovih dana je li što teže. Mislim da nije. Što će reći Real? Vjerujem da neće ništa jer se radi o manjoj ozljedi, vjerujem da me neće dugo izbaciti s travnjaka. Još je početak sezone, dovoljno smo dobri da popravimo loš početak i kvalificiramo se za nastavak natjecanja, zaključuje Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.