LUKA MODRIĆ Ovo je jedan od boljih ambijenata u kojima sam igrao

Petak, 11. listopada 2019. 11:39 Napisao/la  SC

Ta nam utakmica može donijeti Euro, toga smo svjesni. Ako ponovimo sličnu igru, vjerujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat, kaže Modrić prije utakmice protiv Walesa

Luka Modrić
Luka Modrić

 

Luka Modrić protiv Mađarske je zabio prvi pogodak, izašao je uz ovacije s tribina:

- Važna pobjeda, sretni smo zbog nje. To je ono što smo htjeli, mislim da smo odigrali sjajnu utakmicu. Mogli smo pobijediti i s većom razlikom. Veličanstvena noć za Hrvatsku i nogomet. Zahvalio bih se publici, bio je poseban osjećaj i gušt igrati na Poljudu. Uživao sam u svakom trenutku, ne samo ja već cijela ekipa. Hvala publici na predivnom ambijentu koji su nam priuštili. Ovo je jedan od boljih ambijenata u kojima sam igrao, kazao je Modrić.

Zlatko Dalić najavio je povratak na Poljud?

- Vidjet ćemo. Nadam se što prije. Nikad nije bilo na nama da odlučujemo. Uvijek smo htjeli igrati na Poljudu i u svim drugim gradovima. Vidjet ćemo što će donijeti budućnost. Uživali smo ovdje, napokon smo došli, publika je pokazala da je uz nas.

Kod penala ste ustupili loptu Perišiću?

- Ivan me pitao, kazao da nikad nije zabio gol s reprezentacijom na Poljudu. S obzirom na rezultat koji je bio, rekao sam mu da puca.

U nedjelju je na rasporedu utakmica protiv Walesa?

- Ta nam utakmica može donijeti Euro, toga smo svjesni. Ako ponovimo sličnu igru, vjerujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.