ODRŽAN ŽDRIJEB EURO-a 2012.

Live: Hrvatska u skupini sa Španjolskom, Irskom i Italijom

Petak, 02. prosinca 2011. 18:33 Napisao  Marko Babić

Hrvatska će EURO otvoriti 10. lipnja protiv Irske, četiri dana kasnije igra protiv Italije, a 18. lipnja protiv Španjolske

Ilustracija
Ilustracija Foto: google.hr

Hrvatska će na Europskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj igrati u skupini C sa Španjolskom, Irskom i Italijom, a EURO će otvoriti protiv Irske. Slaven Bilić je prije ždrijeba izjavio da želi izbjeći domaćine i ta želja mu se ostvarila, ali zato će morati odmjeriti snage s europskim i svjetskim prvacima Španjolcima,  neugodnim Ircima i tradicionalno neugodnom Italijom.

U skupini igrat će A Poljska, Češka, Grčka, Rusija, skupinu B čine Nizozemska, Danska, Portugal i Njemačka, a u skupini D igraju Ukrajina, Francuska, Švedska i Engleska. Europsko prvenstvo održat će se od 8. lipnja od 1. srpnja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.