Ivan Rakitić dobio Hajdukov dres prije razgovora sa Zlatkom Dalićem

Utorak, 08. listopada 2019. 16:04 Napisao/la  Toni Bilić
Ivan Rakitić dobio Hajdukov dres prije razgovora sa Zlatkom Dalićem

 

Po završetku presice u predvorju hotela La Meridien Lav zatekli smo u podužem razgovor izbornika reprezentacije Zlatka Dalića sa Ivanom Rakitićem.

Nakon što nije bio na dispoziciji izborniku za utakmice protiv Slovačke i Azerbajdžana, Dalić ga je ponovno pozvao u „repku“ za dvoboje protiv Mađarske u četvrtak na Poljudu, tri dana poslije za ogled sa Walesom u Cardifu.

U novoj sezoni Rakitić je izgubio standarno mjesto u Barceloni, vjerojatno je izbornik Dalić želio popričati s „Raketom“ da vidi u kakvom je on prije svega psihičkom stanju.

Naime, na presici je kazao da je za Barcu odigrao blizu 300 službenih utakmica i zasigurno mu nije nimalo lako i ugodno sjesti na klupu za pričuve ili kada utakmicu odgledati sa tribina.

Nema dvojbe da je Rakitić potreban reprezentaciji i Daliću, samo je pitanje u kakvom je trenutnom fizičkom i psihičkom stanju.

To je jedna od dvojbi izbornika da li Rakitića od prve minute poslati na travnjak...

Veliki prijatelj Ivana Rakitića, Gordan Boljat „Gogo“, po završetku presice uručio mu je bijeli Hajdukov dres s brojem 4.

Tom prilikom je izrazio želju da Rakitić karijeru završi u dresu Hajduka

Bio je nazočan i Rakitićev vjenčani kum Marko Bralić Keto.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.