Hrvatski nogometaši trenirali pred praznim tribinama, Torcida najavila bojkot

Ponedjeljak, 13. kolovoza 2012. 21:38 Napisao/la  Ivan Jelić

Prema neslužbenim najavama Torcida neće doći na utakmicu Hrvatske i Švicarske, razlog je dugogodišnja netrpeljivost prema Igoru Štimcu

Hrvatska nogometna reprezenetacija odradila je u ponedjeljak večernji trening na stadionu Poljud, prvi službeni trening pod vodstvom novog izbornika Igora Štimca. Iako je trening bio otvoren za javnost, na tribinama se okupilo svega dvadesetak gledatelja što govori u prilog najavi da posjeta utakmici između Hrvatske i Švicarske neće biti onakva kakvu zaslužuje reprezentacija i proslava 100-godišnjice HNS-a.

Prema neslužbenim najavama Torcida je odlučila bojkotirati utakmicu između Hrvatske i Švicarske, razlog je dugogodišnja netrpeljivost prema Igoru Štimcu. 

Fotogalerija Ivo Čagalj/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.