KVALIFIKACIJE ZA EURO U-19

Hrvatska osigurala plasman na EURO u Estoniji

Srijeda, 30. svibnja 2012. 18:28 Napisao/la  SC

Hrvatska je sa sedam osvojenih bodova osvojila prvo mjesto u skupini i vizirala ulaznicu za EP u Estoniji 

SKUPINA 6

HRVATSKA - BIH 2:0

Stadion Lučko. Gledatelja: 200

Sudac: Serdar Gözübüyük (Nizozemska)

Strijelci: Rebić (25), Čolak (72)

Žuti kartoni: Kovačić (Hrvatska), Graovac (BiH)

Crveni karton: Mrzljak (Hrvatska, 82)

Hrvatska: Sluga, Aleksić, Mrzljak, Mitrović, Čalušić, Livaja (58 Čolak), Kovačić (85 Miličević), Miloš, Rebić, Miškić (46 Močinić), Pajač

BiH: Jajalo, Sarvan, Plakalo, Graovac, Zolotić, Prcić, Šivšić, Hrelja (46 Bevab), Hodžić (69 Maletić), Kožulj (20 Bilać), Petrović

Hrvatska U-19 reprezentacija plasirala se na EP u ovome uzrastu nakon što je o trećem kolu skupine 6 Elitne runde kvalifikacija minimalno pobijedila BiH. Izabranicima Dinka Jeličića išao je na ruku i rezultat u drugome ogledu skupine u kojem je Austrija izgubila od Gruzije (1:2). Hrvatska je tako sa sedam osvojenih bodova osvojila prvo mjesto u skupini i vizirala ulaznicu za EP u Estoniji od 3. do 15. srpnja.

Mali "kockasti" su pobjedu na stadionu Lučkog osigurali golovima Rebića (25) i Čolaka (72). Sva trojica Riječana u sklopu reprezentacije su nastupila, Sluga i Miloš odradili su svih 90 minuta, dok je Ivan Močinić u igru ušao u drugome dijelu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.