Teško je očekivati da Ante Rebić neće igrati od prve minute u rodnom gradu

Srijeda, 09. listopada 2019. 09:43 Napisao/la  SC

Nakon što je u Barceloni prošao krizno razdoblje u potrazi za izgubljenim identitetom, Rakitić je dodatno motiviran u nacionalnom dresu

Modrić i Rakitić
Modrić i Rakitić

 

Službeno nije poznat ishod dogovora između Zlatka Dalića i Ivana Rakitića, neslužbeno je prilično jasno da će Rakitić u četvrtak igrati u početnoj postavi protiv Mađarske.

Rakitić je igrao u završnici zadnje utakmice Barcelone, fizički je spreman, mentalno je dovoljno ojačao da prihvati status pričuve u Barceloni i nema razloga da ne igra za reprezentaciju.

S obzirom na iskustvo i suptilno znanje, Rakitiću neće smetati što je ove sezone igrao jako malo u klubu.

Nakon što je u Barceloni prošao krizno razdoblje u potrazi za izgubljenim identitetom, Rakitić je dodatno motiviran u nacionalnom dresu dokazati Ernestu Valverdeu da nije zaboravio igrati nogomet.

To znači da će hrvatska reprezentacija u utakmici protiv Mađarske nakon dužega razdoblja igrati s najjačom središnjicom: Brozović, Rakitić, Modrić.

Sastav uže obrane je poznat, vratar je Livaković, zadnja četvorica braniča su Jedvaj, Lovren, Vida i Barišić.

U napadu je siguran Perišić an jednom boku, prva špica je izvjesno Petković.

Dalićeva jedina dvojba mogla bi biti Rebić ili Brekalo na mjestu  bočnog napadača.

Rebić ne igra za Milan, Brekalo sve više i bolje igra za Wolfsburg.

Dvojbe zapravo nema!

Teško je očekivati da Dalić neće dati priliku Rebiću da od prve minute igra u svom rodnom gradu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.