Hrvatska pobijedila četvrtoligaša 8:2, Lovrenova ozljeda određuje listu prekobrojnih

Ponedjeljak, 28. svibnja 2012. 20:28 Napisao/la  SC

Hrvatska - Neuberg 8:2.

Izbornik Slaven Bilić u utorak objavljuje popis 23 igrača, koji će putovati na EURO. Konačni popis umnogome ovisi o zdravstvenom stanju Dejana Lovrena, stoper Lyona  osjeća posljedice teže ozljede i zajedno s izbornikom i liječničkom službom mora procijeniti hoće li biti upotrebljiv za nastupe na EURO-u.

Ako Lovren otpadne Biliću je izbor prekobrojnih olakšan, uz vratara Blaževića, Buljata i Lovrena preostaje odlučiti hoće li kući otputovati Badelj ili Kalinić.  

Hrvatska reprezentacija pobijedila je rezultatom 8:2 četvrtoligaša Neuberga. Utakmicu je počeo sastav: Pletikosa, Vida, Ćorluka, Schildenfeld, Strinić, Srna, Modrić, Rakitić, Perišić, Mandžukić i Jelavić. Umjesto Pletikose nakon pola sata ušao je Šubašić.

U drugom dijelu igrali su Šubašić, Vrsaljko, Dujmović, Pranjić, Vukojević Iličević, Badelj, Kranjčar, Olić, Kalinić i Eduardo, a Šubaršića je u 60. minuti zamijenio Kelava.

Strijelci su bili: Ćorluka, Srna, Jelavić, Perišić, Pranjić, Kalinić, Kranjčar i Vukojević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.