Slaven Bilić i dalje bez konačnog popisa, odluka o putnicima na EURO 29. svibnja

Nedjelja, 27. svibnja 2012. 16:07 Napisao/la  SC

Čekat ću zadnji trenutak. Igrači su mi u ogledu s Estonjiom otežali odluku, sada imam slatke brige, objašnjava izbornik kockastih

Izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić ni drugoga dana priprema u austrijskom Bad Tatzmanndorfu nije otkrio konačnu listu putnika za EURO. Dobra reakcija igrača iz drugoga plana u ogledu s Estonijom prolongirala je odluku. Konačni popis biti će objavljen u posljednji tren

- Čekat ću zadnji trenutak. Igrači su mi otežali odluku, sada imam slatke brige. S popisom ću čekati do posljednjeg roka 29. svibnja, objasnio novinarima Bilić.

Nakon što se u Austriji ukazao Stipe Pletikosa, Bilić sve izabranike ima na okupu. Zbog zdravstvenih problema tenutačno su "out" Dejan Lovren i Josip Šimunić, čija ozljeda najvjerojatnije nije ozbiljne prirode.

S novinarima su se družio i donedavni bavarski duo, Danijel Pranjić -Ivica Olić. Novinare je najviše zanimala pozicija Ivice Olića, koji trenutačno nije u Bilićevim planovima za udarnu postavu.

- Prihvatit ću tandem Jelavić-Mandžukić ako izbornik to odluči. On je odgovoran, objasnio je Olić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.