PUTNICI NA EURO  

Slaven Bilić zapravo ima samo jednu dvobju

Subota, 26. svibnja 2012. 09:31 Napisao/la  I. Vranić

Ako Lovren bude spreman, Bilić dvoji između dvojice igrača

Protiv Estonije nije igralo deset igrača: Olić, Pranjić, Modrić, Jelavić, Srna, Lovren, Pletikosa, Blažević, J. Buljat i Kelava. U igru je u privremenom statusu pričuva ušlo šest igrača: Kranjčar, Rakitić, Mandžukić, Vukojević, Šimunić i Vrsaljko, utakmicu je počela jedanaestorica koji su dobili priliku pokazati što mogu. Ukupno 27 igrača! Do 28. svibnja Bilić mora odlučiti koja će četvorica igrača otpasti s popisa igrača koje će HNS prijaviti za nastup na EURO-u.

- Igrali su tako dobro da bih sve vodio u Poljsku, glasi Bilićeva izjava nakon utakmice protiv Estonije kojom izbornik demagoški podilazi igračkim sujetama. 

U praksi je sve riješeno odavno, nije Bilić izbornik od jučer. S velikom dozom sigurnosti moglo se predvidjeti da su tehnološki višak od prvog dana priprema vratar Blažević, J. Buljat i Vrsaljko što znači da Bilić zapravo dvoji oko jednog imena. Ako Lovren ne bude spreman, Bilić već danas raspolaže s imenima 23 igrača. Bude li Lovren u optimalnom stanju, Bilić će se morati odlučiti između Badelja i Iličevića. Prema onome kako je Iličević odigrao protiv Estonije i činjenici da na Badeljevu mjestu igra Modrić dileme ne bi trebalo biti. Četvorica koji otpadaju su Blažević, J. Buljat, Vrsaljko i Badelj.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.