VRDOLJAK PROTIV JOVANOVIĆA

Ministar Jovanović optužio MOK za korupciju!

Utorak, 10. siječnja 2012. 14:53 Napisao/la  I. V.

Na taj način Jovanović vrijeđa MOO koji ne ucjenjuje svoje članove, a ispada korumpirana gamad, kaže Vrdoljak za Index

Antun Vrdoljak, član MOK-a i bivši predsjednik HOO-a, nikada nikome nije ostao dužan, pa ni ministru Željku Jovanoviću koji je Vrdoljakovu reakciju na događanja u HNS-u iskoristio da bi javnost podsjetio čime je Vrdoljak zadužio međunarodni olimpijski pokret. Jovanović je rekao da je Vrdoljak prodao kandidaturu Rijeke za MI za članstvo u MOK-u.
- Jovanović bi morao znati da sam bio izabran u MOO prije nego što se Rijeka kandidirala za domaćinstvo Mediteranskih igara. Morao bi kao Riječanin, ako je Riječanin, znati da sam ja kao predsjednik HOO-a iznio ideju o kandidaturi Rijeke i morao je braniti na skupštini Grada. Na taj način vrijeđa i MOO koji ne ucjenjuje svoje članove, a ispada korumpirana gamad. Ne želim s Jovanovićem polemizirati preko medija, sve ostalo ću mu reći na sudu, rekao je Vrdoljak za Indeks i pojasnio svoje stavove u vezi odnosa politike i sporta:
- USKOK i DORH su vlast za sebe, politika njima ne upravlja, oni rade svoj posao. I u moje vrijeme se politika miješala u sport. Istina, politika je stajala iza mene, ali ja sam došao u žestok sukob s tom politikom jer sam ih napao kada je Rijeci otet naslov prvaka 1999. godine. Namještanja ima otkada je nogometa i bit će ga dok je nogomet ovakav kakav je. Ako predsjednik i tajnik HNS-a moraju odgovarati, zašto onda predsjednik Sabora ne odgovara što su saborski zastupnici u zatvoru? Postoji skupština, postoje sudovi... Ne volim te ljude koji su uhapšeni, nisu mi bili dragi, ali njima još uvijek ništa nije dokazano. Strpimo se još malo, možda ih sutra puste. Ipak, pretpostavljam da još nije kraj ovakvim događajima, rekao je Vrdoljak novinaru Indexa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.