HNS

Vatreni će igrati protiv Francuske u Parizu

Četvrtak, 19. prosinca 2019. 16:33 Napisao/la  SC

Kamp za Euro bit će u Glasgowu

Davor Šuker
Davor Šuker Foto: Lario Tus

Davor Šuker se nakon Skupštine HNS-a obratio novinarima.

- Čeka nas poslastica prije Eura. Igrat ćemo jednu utakmicu u Osijeku, a jednu protiv Francuske na St. Dennisu. Termini su 1. lipnja i 8. lipnja. Ovo u Dohi je propalo, neće biti turneje u Kataru, objavio je Šuker.

Iz Šukerovih riječi ostalo je nejasno hoće li Hrvatska 1. ili 8. lipnja gostovati u Parizu, no utakmica je očigledno dogovorena.

Objavljeno je i kako kamp reprezentacije tijekom Eura 2020. neće biti u Londonu, već blizu Glasgowa.

Hrvatska reprezentacija igrat će još dvije prijateljske utakmice u ožujku 2020.

Šuker se dotaknuo i problema sa stadionom.

- Ne mogu više, kao papagaj sam. Moramo promišljati, na tome moramo raditi. Nadam se da ćemo jednom imati stadion. Ovo kod nas nije normalno. Potrošili smo novac od UEFA-inog programa, izbombali smo to na prvu ligu i terene. Svaka čast, ali to je sve trebao biti novac za stadion. Gdje je dozvola, gdje je grad? Nije poanta popiti pivo, treba taj proces negdje i završiti. To je želja HNS-a, želimo dostojanstveno primati naše goste. Što ima ljepše od Wembleyja, zapitao se Šuker.

Predsjednik HNS-a nije spominjao špekulacije o svojoj smjeni.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.