UEFA u petak dolazi u Hrvatsku sročiti odgovor ministru Jovanoviću

Ponedjeljak, 05. ožujka 2012. 16:25 Napisao/la  Z. G.

Predstavnici UEFA-e trebali su doći u ponedjeljak, ali zbog izmjene rasporeda doći će u Hrvatsku u petak na Skupštinu HNS-a

U ponedjeljak je, sukladno nekim najavama, u Zagreb trebala svratiti delegacija UEFA-e s ciljem da, zajedno s vodstvom Hrvatskoga nogometnog saveza, sroči odgovor ministru Jovanoviću. U međuvremenu je raspored pomalo promijenjen pa se UEFA-ini poslanici ipak nisu pojavili. No, po svemu će sudeći doći na Skupštinu u petak. U Zagreb bi navodno trebao svratiti Theodor Theodoridis, zamjenik glavnoga tajnika i direktor za nacionalne saveze. Kako god, HNS će, unatoč bezuspješnom sastanku s ministrom sporta Željkom Jovanovićem, nastojati pokazati spremnost za suradnju s Ministarstvom. To, dakako, ne znači potpuni preokret koji bi podrazumijevao ostavke predsjednika Vlatka Markovića i glavnoga tajnika Zorislava Srebrića.

No, u mnogim će drugim segmentima spremno pokazati želju za suradnjom nastojeći prihvatiti poneke zahtjeve Ministarstva. Prema nekim bi nagađanjima to moglo značiti i micanje Pere Vićana iz Izvršnoga odbora, s obzirom na to da se protiv njega vodi kazneni postupak zbog afera Sunčani vrtovi. U petak je na rasporedu redovita sjednica Skupštine na kojoj ne bi trebalo biti krucijalnih zaokreta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.