Predstavnici HNS-a prisjetili se nekadašnjeg reprezentativca Dubravka Pavličića

Utorak, 11. rujna 2018. 20:43 Napisao/la  SC
Dubravko Pavličić igrao za Hercules, Dinamo, Rijeku...
Dubravko Pavličić igrao za Hercules, Dinamo, Rijeku...

 

Predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza posjetili su stadion Herculesa u Alicanteu kako bi se prisjetili nekadašnjeg Vatrenog Dubravka Pavličića.

Dubravko Pavličić igrao je za Hercules od 1994. do 1997. godine te ostavio vrlo dubok trag u Alicanteu, a uoči utakmice Španjolske i Hrvatske u obližnjem Elcheu, u sklopu Lige nacija, poklonila mu se i delegacija Hrvatskog nogometnog saveza.

Članovi Izvršnog odbora obišli su stadion i ulaz koji nosi Pavličićevo ime te mu tako odali počast, s obzirom da u Alicanteu nema grobno mjesto.

Pavličić je u klupskoj karijeri branio i boje Radnika, Dinama, Rijeke, Salamance i Ferrola, a za hrvatsku je nogometnu reprezentaciju nastupio ukupno 22 puta.

Preminuo je u 44. godini života, 2012. godine, nakon teške bolesti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.