Pralija i Barbarić pušteni iz pritvora, istraga se nastavlja

Četvrtak, 01. ožujka 2012. 19:41 Napisao/la  Ivan Jelić

Dvojac se tereti za kriminalne radnje koje su počinili u razdoblju od 2007. - 2011. godine, koliko je Splitu trebalo da iz četvrte lige uđe u prvoligaško društvo.

Bivši sportski direktor RNK Splita Nenad Pralija i tajnik omladinskog pogona "crvenih" Špiro Barbarić pušteni su iz pritvora iz Remetinca. Njih dvojica zajedno s bivšom šeficom računovodstva kluba Snježanom Blažević uhićeni su 3. siječnja 2012. godine u USKOK-ovoj akciji otkrivanja nezakonitih radnji u hrvatskom nogometu.

Blaževićka je puštena nakon što je dala iskaz istog dana dok su Pralija i Barbarić gotovo dva mjeseca proveli u pritvoru dok nisu ispitani svi svjedoci. Inače, dvojac se tereti za kriminalne radnje koje su počinili u razdoblju od 2007. - 2011. godine, koliko je Splitu trebalo da iz četvrte lige uđe u prvoligaško društvo. Istraga se nastavlja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.