Marko Livaja kažnjen mjesec dana nakon finala kupa odigranog na Rujevici

Utorak, 27. lipnja 2023. 16:49 Napisao/la  SC

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza u utorak donijela odluke o prekršajima počinjenim na finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

Marko Livaja
Marko Livaja

HNS je objavio sljedeću vijest:

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza danas je donijela odluke o prekršajima počinjenim na finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, odigranom u Rijeci.

HNK Hajduk je zbog toga što su njegovi navijači koristili pirotehniku te uništavali i palili sjedalice kažnjen novčanom kaznom u visini od 26.500 eura.

HNK Šibenik je zbog toga što su njegovi navijači koristili pirotehniku kažnjen novčanom kaznom u visini od 700 eura.

Igrač HNK Hajduk Marko Livaja je zbog prekršaja nesportskog ponašanja prema gledateljima kažnjen zabranom igranja na jednoj prvenstvenoj ili kup utakmici (što se odnosi i na utakmicu Superkupa) i novčanom kaznom u visini od 13.300 eura.

Igrač HNK Hajduk Luka Vušković je zbog prekršaja Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika kažnjen novčanom kaznom u visini od 6.000 eura.

Trener vratara HNK Hajduk Tomislav Rogić je zbog prekršaja Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika kažnjen novčanom kaznom u visini od 5.300 eura, stoji u obavijesti.

Marko Livaja nakon utakmice spontano je uzeo megafon i još spontanije poveo pogrdnu pjesmu koju je Torcida osmislila za navijače Šibenika.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.