Marijan Kustić postao zamjenik predsjednika Uefine Komisije za nacionalne saveze

Srijeda, 05. srpnja 2023. 19:42 Napisao/la  SC
Čeferin i Kustić
Čeferin i Kustić

HNS je objavio sljedeću vijest:

Izvršni odbor krovne europske nogometne federacije, Uefe, imenovao je predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Marijana Kustića, zamjenikom predsjednika Uefine Komisije za nacionalne saveze.

Na nedavno održanoj sjednici najvišeg izvršnog tijela Uefe donesene su odluke o imenovanjima u komisije Uefe za razdoblje od 2023. do 2027. godine.

Predsjednik HNS-a, Marijan Kustić, imenovan je zamjenikom predsjednika Komisije za nacionalne saveze.

- Zahvaljujem predsjedniku Aleksanderu Čeferinu i Izvršnom odboru Uefe na ukazanom velikom povjerenju, a koje doživljavam i kao potvrdu ugleda HNS-a unutar europske nogometne obitelji. Bit će mi velika čast i odgovornost predstavljati hrvatski nogomet u komisiji koja je nadležna za suradnju sa savezima te utječe na brojne procese i aktivnosti povezane s radom nacionalnih saveza. Uefa pod vodstvom predsjednika Čeferina puno ulaže i brine za sve članice te će mi biti zadovoljstvo kroz rad u ovoj komisiji dati doprinos toj odličnoj suradnji Uefe i nacionalnih saveza, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.