Marijan Kustić i Zlatko Dalić uvjereni u zavjeru protiv HNS-a

Četvrtak, 14. rujna 2023. 20:52 Napisao/la  SC
Marijan Kustić
Marijan Kustić

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić i izbornik Zlatko Dalić smatraju da se ustaška zastava nije slučajno pojavila na Rujevici:

- To je sve bilo namješteno jer kako drugačije objasniti da se pojavi jedna zastava među stotinama zastava, baš ta se zastava uslika, rekao je Dalić pred kamerama Nove TV.

- Razgovarali puno o tome, uvjeren sam da je to namješteno. Nadam se da ćemo doći do odgovora tko stoji iza toga, Dogodilo se da se po četiri-pet puta diže zastava na 3-4 sekunde, i da upravo taj jedan pojedinac slika s druge strane baš tu zastavu. Baš on je znao da je na toj zastavi nalazi taj ustaški simbol koji se nalazi u katalogu FARE-e, da je to vidio sa 60-70 metara... Nije to slučajno, ističe Kustić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.