Izvršni odbor UEFA-e zakazao sastanak na Hvaru

Utorak, 18. siječnja 2022. 17:20 Napisao/la  SC
Davor Šuker
Davor Šuker

 HNS je objavio sljedeću vijest:

UEFA je danas potvrdila kako će u rujnu Hrvatska biti domaćin sjednice Izvršnog odbora, najvišeg izvršnog tijela krovne kuće europskog nogometa.

Rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza izrazilo je interes za ugošćavanjem sjednice Izvršnog odbora, a danas je u sjedište Saveza stigla potvrda kako UEFA prihvaća taj prijedlog te će 21. rujna na Hvaru biti održana sjednica tog ključnog tijela UEFA-e.

 - Radujemo se što ćemo ovu sjednicu održati u Hrvatskoj i imati prigodu dodatno istražiti vašu predivnu zemlju, stoji, između ostaloga, u dopisu koji potpisuje glavni tajnik UEFA-e Theodore Theodoridis.

 - Zahvaljujem predsjedniku Aleksanderu Čeferinu i rukovodstvu Uefe na velikom povjerenju koje su nam iskazali. Raduje nas takva odluka jer potvrđuje odličan status koji HNS uživa u UEFA-i, a uvjeren sam da ćemo se opet potvrditi kao izvrsni domaćini te sposobni organizatori takvih događaja, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Izvršni odbor UEFA-e posljednji se puta sastao u Hrvatskoj 2013. godine, kada je domaćin sjednice bio Dubrovnik, stoji u obavijesti.

Inače, Davor Šuker i dalje je član Izvršnog odbora UEFA-e.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.